top of page

Тръгваме, или пролетен "ритрийт" за отслабване с Таня


Хотел "Балканци"
Гледка към хотел "Балканци" от птичи поглед © familyhotelbalkanci.com

Вече е ясно къде ще се проведе "отслабващият" ни ритрийт. Вижте пълната програма и подробности за резервация. Може да заявите участие по телефон, имейл или директно през сайта.


Отиваме на едно райско място и то е Узана, близо до Габрово, на няколко метра от географският център на България. Така че, от която и част на страната да тръгнете, ще стигнете за не повече от три часа.


Целта ми беше да отидем на място, на което няма да ни се пречкат други хора. Затова избрах хотел "Балканци" в Узана. Била съм гост на хотела вече два пъти и мога да кажа, че е много добър. Чисти, красиви стаи, отлично обслужване, много отзивчив персонал. Намира са на прекрасно място, кацнал върху една скала насред планината, а от терасата, на която ще се храним, има 180⁰ гледка към горите и хълмовете наоколо. Ще ви хареса!


Море от зеленина © familyhotelbalkanci.com

Целта е да направим едно хубаво пролетно почистване на тялото и да изгубим някой килограм, докато се забавляваме, докато се запознаваме с нови хора и разглеждаме прекрасни кътчета от страната.

С една дума - пълен рестарт.

За да имаме достатъчно време да го направим, програмата ще бъде за 5 дни с 4 нощувки.

Отиваме на 26-ти май и се връщаме на 30-ти.

Предвидени са 5 обяда, 4 вечери, всеки ден много специални ядки за следобедна закуска и една много нестандартна сутрешна закуска, под формата на специална напитка.

Няма да обявя менюто предварително!

Само ще кажа че ще се храним с много зеленчуци и качествени мазнини. Продуктите ще са подбрани специално и ястията ще бъдат приготвени от персонала на хотела, по мои рецепти, съобразно моите изисквания и под моя контрол. Не искам да бъда в лоша, но ако решите да се присъедините към това събитие, няма да имате достъп до храните, които се приготвят в хотела.

Да се храните извън специалното меню би опорочило идеята за хранене за здраве и отслабване, би саботирало вашите резултати и не би било честно спрямо другите участници в програмата.

Ще можете да пиете чай, кафе и специални напитки, отново по мои рецепти, които ще можете да си поръчвате в ресторанта.


Ето я и програмата по дни:


Първи ден

Спа зоната на хотела © familyhotelbalkanci.com

Пристигане в Узана сутринта, настаняване. Обяд. После ще се запознаем, ще си поговорим и ще ви разкажа какво ви очаква и какво включва хранителния режим, който ще спазваме в следващите дни.

После ще направим кратка разходка в района на хотела. Мястото е разкошно въздухът е чист и ще походим половин час с малко по-бързо темпо, за да се раздвижим. Следва почивка, време за СПА (сауна, джакузи) и ще се видим на вечеря. А след вечеря ще ви проведа първата лекция за храненето и ще можете да ми задавате въпроси.


Втори ден

Гледка към Балкана
Национален парк "Централен Балкан" © familyhotelbalkanci.com

Ставаме и скачаме на кантарите, все пак сме дошли тук, за да отслабваме. Следва специалната ни сутрешна напитка. Време да се поразходим. Ще си вземем обяда в кутийки и тръгваме към Етнографски музей Етъра. След това ще походим и ще стигнем до Соколският манастир. Когато се върнем в хотела отново ще имате време за почивка сауна или джакузи. Много е приятно да релаксираш на такова място.


Преди вечеря ще направим медитация. Спокойният дух, няма нужда от много физическа храна.

И все пак, след това ще вечеряме.

Денят ще е дълъг и натоварен затова няма да има специална програма след вечеря. Ще се съберем, ще си споделяме някакви неща, ще си говорим, ще се смеем и ще се забавляваме.


Трети ден

Шипка © youtube.com

Започваме с кратка сутрешна гимнастика, отново ще се измерим и е време за специалната ни сутрешна напитка. Ще се разходим мъничко и след това ще влезем заедно в кухнята, за да си приготвим обяда. Ще използвам момента да ви науча как да си приготвяте здравословно храната и да ви дам някой друг хитър съвета.


След това ще си изядем сладко, сладко това, което сме забъркали и отново е време за пътешествие. Качваме се на колите и ще се разходим до Шипка (да видим кой най-бързо ще изкачи стълбите), до Шипченския манастир и до още няколко тайни местенца в района.

После се връщаме и ще вечеряме. А след това ще се позабавляваме с една игра на въпроси и отговори. Победителят получава малка награда!

Време е за сън и сладки сънища.


Четвърти ден

Боженци
Боженци

Започваме, разбира се, с мерене, после специалната ни сутрешна напитка, а след това и кратка медитация. Отново си взимаме храната в кутийка и отиваме в Боженци.


Ще се разходим из това прекрасно село и ще походим в околността. Ако имаме късмет, там ще ви запозная с една екзотична личност, а след това потегляме обратно към хотела. След кратка почивка ще имаме още една лекция за храненето и отново ще можете да зададете всичките си въпроси.

Вечеря и сладки приказки ще завършат деня подобаващо.


Пети ден

Гледка от хотел "Балканци"
Високо, високо © Google Images

Теглене, мерене сутрешна напитка, а после ще обърна индивидуално внимание на всеки един от вас, за да му дам препоръки как да се храни за в бъдеще. Как да запази постигнатите за тези дни резултати, а и как да постигне още по-впечатляващи такива. Все пак скоро бански ще трябва да се обличат... Обядваме ще направим кратка медитация и ще настане време да се върнем към цивилизацията.


Това е програмата!

Цената е 495 лв. и включва четири нощувки в хотел "Балканци", в индивидуални стаи, закуски, обеди, следобедни закуски и вечери, както и всички практики, лекции и забавления.

Местата са ограничени!


Ще ни е трудно да се съберем повече от 20 човека. Целта е да ангажираме целия хотел, затова ако искате да участвате в програмата, до 21.05 ще трябва да заплатите 220 лв. капаро по банкова сметка.


Ще ви предоставя сметката, ако ми изпратите съобщение или ми се обадите на телефон 0885 805 490.

Останалата част от плащането се извършва при пристигане в хотела.


И една кратка бележка:

Транспортът към Узана и по време на програмата, няма да бъде организиран. Ще трябва да пътувате със собствен автомобил или да се комбинирате с някой от другите участници. Аз ще ви съдействам за това. Споделеното пътуване е много приятно.

А сега разгледайте хотела:


Не се срамувайте да ми пишете и да ми задавате въпроси.


Таня Петров
Мисли в зелено

112 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page