top of page
Таня Петров - Повече за мен

Нещо повече за мен

Вече ви се представих, казах ви с какво се занимавам, какво правя. Но ако ще бъда ваш съветник, приятел и ментор е редно да добавя още нещо. А именно, каква е мотивацията ми да избера трудния път да работя с хора, в тази много чувствителна сфера - храненето.  Аз не обичам лесните пътища. Обичам да минавам по пътищата, които ще ме отведат до желаната цел.

И нямам нищо против да поема част от вашата отговорност. Мога да ви дам общи насоки как да се храните, за да постигнете целта си, но предпочитам да работим заедно, в екип - да ви чуя, да ви разбера и заедно да поемем по пътя, който ще ви изваде до тази цел.

Затова, моля да прочете по-долу, по какъв начин работя и как мога да съм ви полезна.

Така ще сме сигурни, че гледаме в една посока.

Таня Петров

Colage3.png

Моите методи, какво ви давам и

с какво мога да ви помогна

leone-venter-VieM9BdZKFo-unsplash.jpg
 1. Мога да ви бъда полезна, ако искате да постигнете една следните цели - искате да отслабнете, искате да подобрите здравето си, искате да промните навиците си, искате да започнете да се храните здравословно, искате да прчистите тялото си от токсини, искате да преодолеете някакъв тип хранително разстройство.
   

 2. Работя чрез регулярни  видео консултации и съм на разположение за въпроси постоянно. Винаги съм готова да ви подкрепя в моменти на колебание и да ви помогна да продължите напред.
   

 3. Можем да работим заедно един месец или докато имате нужда и желание. Вие решавате. При всички случаи ще излезете от програмата с хранителен  режим, който ще ви позволи да продължите, докато постигнете целта си. Ще имате и инструкции как да се храните до края на живота си, за да запазите резултата си и да се поддържате в чудесно здраве.
   

 4.  Отскоро провеждам еднократни консултации и изготвям хранителни програми, по които да работите сами. Те щадят бюджета ви и ви дават възможност да следвате вашето собствено темпо.
   

 5. В сайта има много информация, имате възможност да заплатите програмата "Личен консултант по хранене" за първия месец онлайн и дори да запазите дата и час за първата си консултация. Но ако предпочитате да говорите лично с мен и да запазите лично часа си, можете да го направите на телефон 0885 805 490. В случай, че не ви отговоря веднага, ще ви върна обаждане.

Моите програми

siora-photography-cixohzDpNIo-unsplash-1

Програма "Отслабни с личен консултант"

Другите за мен

 Какво казват клиентите ми за мен? 

Благодаря ти Таня! Благодаря и на себе си,че ти се доверих. 
В главата ми се въртят суперлативи с ,които да те опиша и , които заслужаваш, но реших да ти благодаря стегнато и елегантно ,каквато си ти.


За няколко месеца отслабнала с 14 кг. без особени усилия. Благодарение на твоята безценна помощ се освободих от излишните килограми и се подмладих.


Лицето ми засия, тенът се избистри, кожата ми стана " кадифена".
Чувствам се здрава, енергична, силна и настроена оптимистично.
Научи ме да се храня правилно, което е важно условие да продължа да бъда елегантна, здрава и силна. 


Категорично препоръчвам на всички, които желаят да преживеят това да  ти се доверят. С една дума ти си перфектният партньор. Благодаря ти.

Боряна Бояджиева, София

Здравейте, Таня! Пиша само, за да кажа, че достигнах, благодарение на Вас заветните 55 кг. с лекота. Аз смятам да продължа с тази система на хранене, понеже се чувствам много добре. И изчезна лакомията, прибягването до сладко и чуденето пред хладилника какво още не съм опитвала... Аз просто определих проблема си, желанието да се взема в ръце и ангелите ми изпратиха Вас.

Благодаря за цялостното отношение, подкрепа, разбиране и професионализъм! Впечатлена съм от таланта Ви да преодолявате условностите, блокажите и резервите на клиентите си, да концентрирате и съсредоточавате върху целта им в рамките на сеанса. Намерих неочаквани резерви у себе си, та чак и за раздаване на околните!

Мая Георгиева, София

Понеже не всеки има моя късмет да среща точните хора в точния момент, споделям с вас за невероятната Таня Петров. Четях с интерес пътешественическите й постове, докато един ден тя самата обяви, че това, което умее най-добре е да помага на хората да влязат в най-добрата си форма. Това отдавна беше и моето желание! Почвах и се провалях неизменно. Реших просто да опитам, писах й и... Каквото и да ви кажа, ще е малко! Първо и най-важното за мен - за първи път някой наистина ме чу! Чу какво точно е довело до това да изглеждам, както изглеждам, откога, защо, обясни ми го и го видях ясно и аз.

Беше си себепознание! Второ - цялата тази деликатност съчетана с огромни познания! Тази жена има решение за всичко! Поведе ме и постепенно се връщах към най-добрата си форма по начина, по който исках, с темпото, на което бях готова, с уважение и търпение към блокажите ми, тялото ми, съпротивата ми на моменти. Даже по-точно е да се каже, че не ме водеше тя, а ме следваше и подкрепяше търпеливо и всеотдайно. Какъв е резултатът?

 • Минус 15 кг

 • Два размера по-малко

 • Влизам си в любими дрехи

 • Храня се здравословно и вкусно

 • Получавам комплименти всеки ден

 • Промених отношението си към храната, към тялото си

 • Открих нови страни от характера си и нови ресурси, харесвам се

Накратко доверието ми беше оправдано, а за финал само ще ви кажа, че нейната цел е да ви научи как и да продължите самостоятелно. Вчера ми каза, че ако работи повече от три месеца с някого, го приема за провал. Аз съм готова да продължа, но все пак да кажа - благодаря, че ме научи как!

Галя Нанева Христозова, София

Таня, благодаря ти за вниманието и професионализма!

С твоя помощ започнах трудния път към отслабването и доброто здраве! Научих много нови неща от теб и се научих да не се страхувам от мазнините. Благодаря!

А. Пейчева, Лорка, Испания

Танчето е изключително усмихнат, позитивен и положителен човек. Винаги успява с усмивка да те извади от задънената улица и нещата с нея вървят някак леко. Интересното в моя случай е, че аз не вярвам в този тип хранене въпреки, че се подложих на него и то в голяма степен заради това, че й се доверих на 100%.

Здравословното ми състояние за 3 месеца се подобри значително и продължава да се подобрява. Отделно от това отслабнах доста, но не изглеждам изпита в лицето, както когато отслабвам от мои си диети. Радвам се, че й се доверих, въпреки съмненията си, защото резултатите са невероятни. Отделно с нея много се смея и винаги получавам подкрепата, от която се нуждая.

Радост Иванова , София

Бих искала да благодаря на Таня, за оказаната помощ и полезни съвети, които ми даде. Исках да сваля няколко килограма и това беше сериозна цел за мен. Спортът е час от ежедневието ми, но здравословния начин на хранене не беше час от моето ежедневие.

 

Благодарение на нейните съвети, нещата се случиха и съм изключително доволна. Препоръчвам на всеки, който иска да подобри начина си на хранене и да води здравословен начин на живот.

Ира Христова, Варна

Благодаря, Таня! Следвайки твоите напътствия, успях да се разделя с няколко излишни килограми и сантиметри. Не изпитвам глад. Не мисля за храна постоянно. Научих се не посягам към сладкото, щом ми се изпречи на погледа. Дори не ми липсва! Чувствам се добре и пълна с енергия!

Надя Иванова, София

Искам да изкажа благодарностите си към Таня и за личната си ангажираност към моя проблем с килограмите. В началото бях, няма да крия, доста скептичен по отношение на тази програма, но с течение на времето осъзнах, че Таня е доста сериозен човек и психолог също, който не претупва нещата.

 

Имах личен проблем поради, който натрупах излишните килограми и тя много добре усети баланса между храната и проблемите ми. Съветите й бяха наистина професионални и спомагащи за бързото ми възстановяване и добра кондиция. Благодарности.

Пламен Бекяров, София

Браво! Най-сетне нещо смислено, което работи. И човек, с който можеш да си говориш и да те разбира какво му казваш. А и след диетата, която Таня ми изготви, получих и хранителен режим за цял живот. Харесвам го и не си връщам изгубените килограми.

Петър Иванчев, Ловеч

Едно е да ти дадат една напечатана диета и да те оставят да си чупиш главата с нея, друго е да имаш ментор, човек, който да ти помага да през цялото време. Да ти адаптира режима ако трябва да отидеш на море, например. Или си изпаднал в застой и си спрял да сваляш.

 

Безценно е, че имам постоянен контакт с Таня и получавам отговори на всичките си въпроси. Иначе за два месеца, досега да съм се отказал. Остава ми още един и ще съм в топ форма. Благодаря ти, Танче!

Борислав Карадимчев, София

junglebg_v2.jpg

Свържи се с мен

Съобщението е изпратено

bottom of page