Super Health Food

Моите програми

Правилното хранене може да доведе до трайно отслабване, но може да бъде и ключът за по-добро здраве, както и за живот с повече енергия.

 

С моя помощ Вие ще може да намерите

най-подходящата и ефективна диета за Вас.

Програма "Отслабни с личен консултант"

Тази програма не е просто хранителен режим, който да следвате. Това е подкрепа, обща работа, сътрудничество, основано на разбирането, че проблемите с храненето и теглото не са свързани само с броя на калориите, които изяждаме, но и с вътрешните ни проблеми, психологическото ни състояние и стреса. Моля да подходите с отворен ум ако решите да се включите в тази програма. Когато успеете да отворите ума си за истинското състояние на нещата и се освободите от старите вярвания и догми за храненето, ще видите плодовете на усилията си.

Можем да работим заедно един месец или докато имате нужда и желание. Вие решавате. При всички случаи ще излезете от програмата с хранителен  режим, който ще ви позволи да продължите, докато постигнете целта си. Ще имате и инструкции как да се храните до края на живота си, за да запазите резултата си и да се поддържате в чудесно здраве.

Програма "Подобри здравето си"

Човешката природа е такава, че отбягваме промяната, докато положението не се влоши и не започнем да се чувстваме толкова зле, че вече не можем да продължаваме, както досега. Чакаме да ни връхлети криза, болест или нещо подобно, за да се вгледаме какво правим, как живеем, какво чувстваме, за да прегърнем истинската промяна.

Но не се налага да преживеем най-лошия сценарий, за да започнем да правим промени, които да подкрепят здравето ни и да ни дадат нови сили и енергия за живот.

 

Независимо каква  целта ви – да подобрите здравословното си състояние, да преминете към по-здравословен и балансиран начина си на хранене или да пречистите тялото си и да си направите пълна детоксикация, програмата „Подобри здравето си“, може определено да ви бъде от полза.

Готови ли сте за промяна и по-добро здраве?

 
 

Въпроси и отговори

Каква диета е най-добра за мен?


Тъй като една ефективна диета трябва да е съобразена със спецификите на организма и начина на живот на човека, препоръка за определена диета може да бъде дадена след анализ на конкретния случай. Правилното хранене е един дългосрочен процес и може да включва елементи от много хранителни режими, известни по-популярно като "диети". Най-добрата диета е тази, която ще Ви помогне да отслабнете и ще подобри здравето Ви.
Do you offer your services in English?


Yes, I am happy to assist any English speakers who seek to improve their health and fitness using holistic nutrition methods. Simply email me at tania.petroff@facelift-fitness.com or use the contact form and send me a message, and I will get back to you with more details or answers to any questions you may have.
Включват ли програмите за отслабване на Отслабни.бг някакви специални хранителни добавки?


Не. В повечето случаи пътят към по-добрата форма е по-скоро свързан с промяна на същестуващите хранителни и двигателни навици, и приема на "магически" хранителни добавки не може да замени нормалните продукти, които може да намерите във всеки един магазин. Консумацията дори на най-обикновените храни в подходящ режим или ограничаването на някои от тях може да доведе до фантастични резултати. Отслабни.бг не е свързан с производители или търговци на никакви хранителни добавки.
Препоръчвате ли отказ от месото, вегетарианска или веганска диета?


Безмесната диета може да даде доста добри резултати. Същевременно заместването на месото с други продукти е понякога доста рисково и може да доведе до обратен на желания резултат. Доста често месните протеини се заместват с въглехидрати, което пък става причина за много неприятни последици за здравето, а и до увеличаване на теглото. Плановете за отслабване не би трябвало да изключват приема на месо освен ако не сте убедени, че това е правилното решение за Вас. Трябва да имате предвид, че безмесните диети могат също, както всеки режим на хранене, който не се изпълнява правилно, да доведе до лоши ефекти за здравето Ви.
Мога ли да отслабна бързо?


Да, можете. Но бързото отслабване трябва да е съпроводено с правилно хранене, за да бъде трайно. Всеизвестен е така наречения "йо-йо" ефект където бързото отслабване е последвано от възвръщане на предишните килограми плюс доста допълнителни. Обикновено това е най-големият психологически шамар, който човек може да получи и да го откаже да търси по-удачен режим на хранене. Успешното отслабване е дългосрочната промяна в тялото и ума. С програмите на Отслабни.бг ще имате хранителен режим, който може да следвате до края на живота си и увереността да задържите най-добрата си форма.
Мога  ли да подобря здравето си с отслабване?


В повечето случаи правилния хранителния режим и отслабването могат да бъдат изключително полезни за решаване на дълбоки проблеми със здравето. Същевременно те не бива да бъдат заместител на компетентната лекарска намеса. Двете са различни аспекти на една и същ проблем - грижата за Вашето здраве. С програмите на Отслабни.бг ще имате насоки за решаване на съществуващи здравни проблеми и намаляване на риска от появяването на нови.
Мога ли да започна онлайн консултации?


Да. Програмите на Отслабни.бг мога да са изцяло онлайн: от първоначални консултации до видео разговори за анализ на прогреса Ви. Можете да имате личен консултант по хранене, където и да се намирате - в България или по света? По време на съвместната ни работа може да ме търсите по всяко време за неограничен брой въпроси по Facebook Messenger, Viber или Whatsapp. Винаги ще бъда на разположение, тъй като знам от какво значение е подходящата подкрепа.
Колко продължават програмите за отслабване?


Програмите на Отслабни.бг могат да продължат толкова колкото решите Вие. Възможни са единични консултации, както и програми за по-дълг период от време докато се изпълнят заложените цели. Вие не сте ангажирани с нищо и аз ще Ви помогна с всички сили да намерите оптимален режим на хранене, който може да Ви служи до края на живота Ви.

Прочетете...

junglebg_v2.jpg

Свържете се с мен

Съобщението е изпратено