top of page
Super Health Food

Моите програми

Правилното хранене може да доведе до трайно отслабване, но може да бъде и ключът за по-добро здраве, както и за живот с повече енергия.

 

С моя помощ Вие ще може да намерите

най-подходящата и ефективна диета за Вас.

Програма "Отслабни с личен консултант"

Тази програма не е просто хранителен режим, който да следвате. Това е подкрепа, обща работа, сътрудничество, основано на разбирането, че проблемите с храненето и теглото не са свързани само с броя на калориите, които изяждаме, но и с вътрешните ни проблеми, психологическото ни състояние и стреса. Моля да подходите с отворен ум ако решите да се включите в тази програма. Когато успеете да отворите ума си за истинското състояние на нещата и се освободите от старите вярвания и догми за храненето, ще видите плодовете на усилията си.

Можем да работим заедно един месец или докато имате нужда и желание. Вие решавате. При всички случаи ще излезете от програмата с хранителен  режим, който ще ви позволи да продължите, докато постигнете целта си. Ще имате и инструкции как да се храните до края на живота си, за да запазите резултата си и да се поддържате в чудесно здраве.

Програма "Подобри здравето си"

Човешката природа е такава, че отбягваме промяната, докато положението не се влоши и не започнем да се чувстваме толкова зле, че вече не можем да продължаваме, както досега. Чакаме да ни връхлети криза, болест или нещо подобно, за да се вгледаме какво правим, как живеем, какво чувстваме, за да прегърнем истинската промяна.

Но не се налага да преживеем най-лошия сценарий, за да започнем да правим промени, които да подкрепят здравето ни и да ни дадат нови сили и енергия за живот.

 

Независимо каква  целта ви – да подобрите здравословното си състояние, да преминете към по-здравословен и балансиран начина си на хранене или да пречистите тялото си и да си направите пълна детоксикация, програмата „Подобри здравето си“, може определено да ви бъде от полза.

Готови ли сте за промяна и по-добро здраве?

Anchor 1
Anchor 2

Прочетете...

junglebg_v2.jpg

Свържете се с мен

Съобщението е изпратено

bottom of page