top of page
Super Health Food

Моите програми

Правилното хранене може да доведе до трайно отслабване, но може да бъде и ключът за по-добро здраве, както и за живот с повече енергия.

 

С моя помощ Вие ще може да намерите

най-подходящата и ефективна диета за Вас.

Програма "Отслабни с личен консултант"

Тази програма не е просто хранителен режим, който да следвате. Това е подкрепа, обща работа, сътрудничество, основано на разбирането, че проблемите с храненето и теглото не са свързани само с броя на калориите, които изяждаме, но и с вътрешните ни проблеми, психологическото ни състояние и стреса. Моля да подходите с отворен ум ако решите да се включите в тази програма. Когато успеете да отворите ума си за истинското състояние на нещата и се освободите от старите вярвания и догми за храненето, ще видите плодовете на усилията си.

Можем да работим заедно един месец или докато имате нужда и желание. Вие решавате. При всички случаи ще излезете от програмата с хранителен  режим, който ще ви позволи да продължите, докато постигнете целта си. Ще имате и инструкции как да се храните до края на живота си, за да запазите резултата си и да се поддържате в чудесно здраве.

Програма "Подобри здравето си"

Човешката природа е такава, че отбягваме промяната, докато положението не се влоши и не започнем да се чувстваме толкова зле, че вече не можем да продължаваме, както досега. Чакаме да ни връхлети криза, болест или нещо подобно, за да се вгледаме какво правим, как живеем, какво чувстваме, за да прегърнем истинската промяна.

Но не се налага да преживеем най-лошия сценарий, за да започнем да правим промени, които да подкрепят здравето ни и да ни дадат нови сили и енергия за живот.

 

Независимо каква  целта ви – да подобрите здравословното си състояние, да преминете към по-здравословен и балансиран начина си на хранене или да пречистите тялото си и да си направите пълна детоксикация, програмата „Подобри здравето си“, може определено да ви бъде от полза.

Готови ли сте за промяна и по-добро здраве?

Anchor 1
Anchor 2
 • Как да запазя час за консултация?
  Може да запазите час за консултация или да предплатите курс по отслабване в няколко лесни стъпки: Посетете страницата за запазване на час - https://www.otslabni.bg/moeto-otslabvane Натиснете бутона "Запази час за консултация". Изберете подходящото за Вас време от календара (може да се избере произволна свободна дата и час). Попълнете формата за регистрация ако сте нов клиент. Заплатете онлайн или изберете опция за плащане на живо. Цената на текущите планове е за 30 дни като срещите ни може да бъдат изцяло на живо, изцяло онлайн или и двете.
 • Мога ли да отслабна бързо?
  Да, можете. Въпросът е какво се случва след това. Всеизвестен е така наречения "йо-йо" ефект където бързото отслабване е последвано от възвръщане на предишните килограми плюс доста допълнителни. Обикновено това е най-големият психологически шамар, който човек може да получи и да го откаже да търси по-удачен режим на хранене. Успешното отслабване е дългосрочната промяна в тялото и ума. С моите методи ще имате хранителен режим, който може да следвате до края на живота си и увереността да задържите най-добрата си форма. Същевременно не бива да мислите, че всичко е много бавно и тежко: при подходяща мотивация отслабването може да бъде бърз и устойчив процес.
 • Може ли да намеря препоръки за диети и здравословно хранене в Отслабни.бг?
  Да, разбира се. Но тъй като една ефективна диета трябва да е съобразена със спецификите на организма и начина на живот на всеки човек те трябва да се приемат като общи насоки. Препоръка за конкретна диета за Вас може да бъде дадена само след задълбочен анализ.
 • Трябва ли да се откажа от месото, за да отслабна и подобря формата си?"
  Отказът от месо и месни продукти може да има много положителни ефекти. Същевременно заместването на месото с други продукти е понякога доста рисково и може да доведе до обратен на желания резултат. Доста често месните протеини се заместват с въглехидрати, което пък става причина за много неприятни последици за здравето, а и до увеличаване на теглото. Плановете за отслабване не би трябвало да изключват приема на месо освен ако не сте убедени, че това е правилното решение за Вас.
 • Предлагате ли услуги онлайн?
  Да, процесът може да е изцяло онлайн: от първоначални консултации до видео разговори за анализ на прогреса Ви. По време на съвместната ни работа може да ме търсите по всяко време за неограничен брой въпроси по Facebook Messenger, Viber или Whatsapp. Винаги ще бъда на разположение, тъй като знам от какво значение е подходящата подкрепа.
 • Заслужава ли си да започна консултации за отслабване след като всичко може да се намери в интернет?
  Факт е, че всичко може да бъде открито в интернет, но това може да бъде както с положителен така и често с отрицателен знак. Наред с много полезни неща може да се сблъскате с джунгла от заблуди, от която да излизате дълго и трудно. Освен това знанието е само един аспект на успешния процес по отслабване и търсене на по-добра форма. Освен насоките, консултантът по отслабване ще бъде Ваш водач и подкрепа във всяка една стъпка. С Отслабни.бг ще може да разчитате на компетентност и добри резултати.
 • Мога  ли да подобря здравето си с отслабване?
  В повечето случаи правилния хранителния режим и отслабването могат да бъдат изключително полезни за решаване на дълбоки проблеми със здравето. Същевременно те не бива да бъдат заместител на компетентната лекарска намеса. Двете са различни аспекти на една и същ проблем - грижата за Вашето здраве. С програмите на Отслабни.бг ще имате насоки за решаване на съществуващи здравни проблеми и намаляване на риска от появяването на нови.
 • Does Otslabni.bg offer services in English?
  Yes, I am happy to assist any English speakers in Sofia who seek to improve their health and fitness using holistic nutrition methods. Simply email me at tania.petroff@facelift-fitness.com or use the contact page and send me a message, so we can decide how we can work together.

Прочетете...

junglebg_v2.jpg

Свържете се с мен

Съобщението е изпратено

bottom of page