home-fullscreen.jpg

© familyhotelbalkanci.com

Пролет с Таня

Отиваме там в морето от зеленина!

Присъединете се към мен и група Ваши бъдещи приятели за "ритрийт", или откъсване от всекидневната рутина, в дебрите на зелената безбрежност на Централен Балкан. 
 

Целта е да направим едно хубаво пролетно почистване на тялото и да изгубим някой килограм, докато се забавляваме, запознаваме се с нови хора и разглеждаме прекрасни кътчета от страната.

 

С една дума - пълен рестарт!

Къде?

Ето къде ще се проведе "отслабващият" ни ритрийт. Наши домакини ще бъдат семеен хотел "Балканци"

2.jpg

Мястото е Узана, близо до Габрово, на няколкостотин метра от географския център на България. Така че, от която и част на страната да тръгнете, ще стигнете за не повече от три часа.

Ще ви хареса!

2018-05-11.jpg

Мястото

Ще бъдем уединени сред природата, но обградени от лукс

Целта ми беше да отидем на място, на което няма да ни се пречкат други хора. Затова избрах хотел "Балканци" в Узана. Била съм гост на хотела вече два пъти и мога да кажа, че е много добър. Чисти, красиви стаи, отлично обслужване, много отзивчив персонал. Намира са на прекрасно място, кацнал върху една скала насред планината, а от терасата, на която ще се храним, има 180⁰ гледка към горите и хълмовете наоколо.

10842000_609196355873685_612236871336820

Кога и какво

За да имаме достатъчно време да направим пълното откъсване от ежедневието и да си починем добре и здравословно, програмата ще бъде за 5 дни с 4 нощувки.

 

Отиваме на 26.05.2021 и се връщаме на 30.05.2021

our-menu-bg.jpg

Храната...

Предвидени са 5 обяда, 4 вечери, всеки ден много специални ядки за следобедна закуска и една много нестандартна сутрешна закуска, под формата на специална напитка.

Няма да обявавам менюто предварително

Само ще кажа че ще се храним с много зеленчуци и качествени мазнини. Продуктите ще са подбрани специално и ястията ще бъдат приготвени от персонала на хотела, по мои рецепти, съобразно моите изисквания и под моя контрол. Не искам да бъда в лоша, но ако решите да се присъедините към това събитие, няма да имате достъп до храните, които се приготвят в хотела.

Да се храните извън специалното меню би опорочило идеята за хранене за здраве и отслабване, би саботирало вашите резултати и не би било честно спрямо другите участници в програмата.

Ще можете да пиете чай, кафе и специални напитки, отново по мои рецепти, които ще можете да си поръчвате в ресторанта.

148922103_452954756117848_64336830402815

Програмата...

вижте

offers-bg.jpg
Първи ден - 26 май

Пристигане в Узана сутринта, настаняване. Обяд. После ще се запознаем, ще си поговорим и ще ви разкажа какво ви очаква и какво включва хранителния режим, който ще спазваме в следващите дни.

После ще направим кратка разходка в района на хотела. Мястото е разкошно въздухът е чист и ще походим половин час с малко по-бързо темпо, за да се раздвижим. Следва почивка, време за СПА (сауна, джакузи) и ще се видим на вечеря. А след вечеря ще ви проведа първата лекция за храненето и ще можете да ми задавате въпроси.

6.jpg
Втори ден - 27 май

Ставаме и скачаме на кантарите, все пак сме дошли тук, за да отслабваме. Следва специалната ни сутрешна напитка. Време да се поразходим. Ще си вземем обяда в кутийки и тръгваме към Етнографски музей Етъра. След това ще походим и ще стигнем до Соколският манастир. Когато се върнем в хотела отново ще имате време за почивка сауна или джакузи. Много е приятно да релаксираш на такова място.

 

Преди вечеря ще направим медитация. Спокойният дух, няма нужда от много физическа храна.

И все пак, след това ще вечеряме.

Денят ще е дълъг и натоварен затова няма да има специална програма след вечеря. Ще се съберем, ще си споделяме някакви неща, ще си говорим, ще се смеем и ще се забавляваме.

3c02c1_f86d1e999ae44d7985722f417e74edb2~
Трети ден - 28 май

Започваме с кратка сутрешна гимнастика, отново ще се измерим и е време за специалната ни сутрешна напитка. Ще се разходим мъничко и след това ще влезем заедно в кухнята, за да си приготвим обяда. Ще използвам момента да ви науча как да си приготвяте здравословно храната и да ви дам някой друг хитър съвета.

 

След това ще си изядем сладко, сладко това, което сме забъркали и отново е време за пътешествие. Качваме се на колите и ще се разходим до Шипка (да видим кой най-бързо ще изкачи стълбите), до Шипченския манастир и до още няколко тайни местенца в района.

После се връщаме и ще вечеряме. А след това ще се позабавляваме с една игра на въпроси и отговори. Победителят получава малка награда!

Време е за сън и сладки сънища.

168470276_484917492921574_71575390373414
Четвърти ден - 29 май

Започваме, разбира се, с мерене, после специалната ни сутрешна напитка, а след това и кратка медитация. Отново си взимаме храната в кутийка и отиваме в Боженци.

 

Ще се разходим из това прекрасно село и ще походим в околността. Ако имаме късмет, там ще ви запозная с една екзотична личност, а след това потегляме обратно към хотела. След кратка почивка ще имаме още една лекция за храненето и отново ще можете да зададете всичките си въпроси.

Вечеря и сладки приказки ще завършат деня подобаващо.

3c02c1_94ef32cb815f463fb746a20885cbc99b~
Пети ден - 30 май

Теглене, мерене сутрешна напитка, а после ще обърна индивидуално внимание на всеки един от вас, за да му дам препоръки как да се храни за в бъдеще. Как да запази постигнатите за тези дни резултати, а и как да постигне още по-впечатляващи такива. Все пак скоро бански ще трябва да се обличат... Обядваме ще направим кратка медитация и ще настане време да се върнем към цивилизацията.

Важна информация

Цената е 495 лв. и включва четири нощувки в хотел "Балканци", в индивидуални стаи, закуски, обеди, следобедни закуски и вечери, както и всички практики, лекции и забавления.

Местата са ограничени!

Ако искате да се присъедините към това прекрасно изживяване,  ще трябва да заплатите

220 лв. капаро по банков път до 21.05.2021 г.

Банкова сметка

BG50RZBB91551009747832, Райфайзенбанк, Фейслифт Фитнес ЕООД

Основание: Узана

Останалата част от плащането се извършва при пристигане в хотела.

balkanci-landscape.jpg
Почивка и отслабване с Таня
Нека тази пролет отидем в красивия Централен Балкан, където ще се отпуснем и ще се опитаме да се отървем без стрес от излишните килограми.
Кога
26 май, 10:00 ч. – 30 май, 14:00 ч.
Къде
Хотел "Балканци",
местност Узана, 5304 Gabrovo, Bulgaria
Заявете участие
Details

Въпроси...

Само за дами ли е събитието? Могат ли мъже да се присъединят?


Да, разбира се ако сте мъж пак можете да дойдете! Даже сигурно ще ви е още по-забавно, но да си знаете предварително, че няма "мъжки" и "женски" порции. Затова пък почти сигурно ще свалите доста повече килограми от дамите, и те ще ви завиждат.
Как това събитие може да ми помогне да отслабна?


Участието в такъв вид прежиявяване може да Ви помогне за умствен и физически рестарт. Независимо дали имате едно кило за сваляне, или двайсет, тази програма ще ви вкара в правия път. Ще изпитате необходимост, когато се върнете вкъщи, да продължите да се храните по-разумно и здравословно. Освен това ще знаете как да го направите. Тези групови събития имат свойството да включват мозъка на по-динамична вълна и да мотивират много силно. Ако дълго време сте си казвали "от утре почвам диета" и това така и никога не се е случвало...това е вашето място!
Искам просто да прекарам известно време сред природата. Мога ли да се включа в такъв случай?


Да, този "ритрийт" не е само за отслабване. Омръзнало ви е да си седите вкъщи и да комуникирате онлайн? Не сте се запознавали с нови хора от месеци и имате нужда от чисто човешки отношения и живи разговори с хора? Обещавам, че ще се върнете вкъщи с нови приятели. Нищо не сплотява повече от споделените драми и истории, и мрънкането как ще ви уморя от глад. Не се притеснявайте - няма!
Какво мога да очаквам ако се включа?


Това пътуване е за вас ако сте забравили как да се грижите за себе си. Или съвсем сте престанали да си обръщате внимание... Не говоря само за храненето. Кога за последно се поглезихте и поставихте вашите нужди на първо място? Кога забравихте, че трябва първо да се погрижите за себе си, а едва след това да обгрижвате всички останали?
Този "ритрийт" ще ви подреди мозъка, ще ви намести чакрите, и ще се върнете вкъщи чисто нов човек... Имам и специална лекция за грижата към себе си!
Какво все пак представлява този "ритрийт"?


Това пътуване е за вас, (защото то по същество си е пътуване), ако имате нужда да рестартирате. Може да нямате нужда да сваляте килограми, може просто да се чувствате изморени, отегчени от ежедневието, задръстени от постоянни проблеми и изморени от пролетта. Откъсването от ежедневието сред природата, здравословната храна и приятните емоции ще ви направят чисто новички.
Какъв е процесът на регистрация?


Първо можете да заявите интерес като използвате формата за регистрация на тази страница, да ми изпратите съобщение през страницата за контакт, или да ми се обадите на 0885 805 490. За тази стъпка не се изисква никакво плащане и просто ще бъдете включени в списъка на потенциалните участници, които ще получават известия за събитието. Заявилите участие трябва да преведат по банков път 220 лв. капаро до 21.05.2021 г. IBAN на сметката (USD): BG50RZBB91551009747832, Райфайзенбанк, Получател: Фейслифт Фитнес ЕООД, Основание за плащане: Узана Останалата част от плащането или 275 лв. се извършва при настаняването в хотел "Балканци".
Как да стигна до мястото на събитието?


За съжаление (или за радост) няма обществен транспорт до хотела, така че трябва да използвате собствен такъв.

Ще трябва да пътувате със собствен автомобил или да се комбинирате с някой от другите участници. Аз ще ви съдействам за това.
Точното местоположение на хотела може да видите тук.