top of page
home-fullscreen.jpg

© familyhotelbalkanci.com

Пролет с Таня

Отиваме там в морето от зеленина!

Присъединете се към мен и група Ваши бъдещи приятели за "ритрийт", или откъсване от всекидневната рутина, в дебрите на зелената безбрежност на Централен Балкан. 
 

Целта е да направим едно хубаво пролетно почистване на тялото и да изгубим някой килограм, докато се забавляваме, запознаваме се с нови хора и разглеждаме прекрасни кътчета от страната.

 

С една дума - пълен рестарт!

Къде?

Ето къде ще се проведе "отслабващият" ни ритрийт. Наши домакини ще бъдат семеен хотел "Балканци"

2.jpg

Мястото е Узана, близо до Габрово, на няколкостотин метра от географския център на България. Така че, от която и част на страната да тръгнете, ще стигнете за не повече от три часа.

Ще ви хареса!

2018-05-11.jpg

Мястото

Ще бъдем уединени сред природата, но обградени от лукс

Целта ми беше да отидем на място, на което няма да ни се пречкат други хора. Затова избрах хотел "Балканци" в Узана. Била съм гост на хотела вече два пъти и мога да кажа, че е много добър. Чисти, красиви стаи, отлично обслужване, много отзивчив персонал. Намира са на прекрасно място, кацнал върху една скала насред планината, а от терасата, на която ще се храним, има 180⁰ гледка към горите и хълмовете наоколо.

10842000_609196355873685_612236871336820

Кога и какво

За да имаме достатъчно време да направим пълното откъсване от ежедневието и да си починем добре и здравословно, програмата ще бъде за 5 дни с 4 нощувки.

 

Отиваме на 26.05.2021 и се връщаме на 30.05.2021

our-menu-bg.jpg

Храната...

Предвидени са 5 обяда, 4 вечери, всеки ден много специални ядки за следобедна закуска и една много нестандартна сутрешна закуска, под формата на специална напитка.

Няма да обявавам менюто предварително

Само ще кажа че ще се храним с много зеленчуци и качествени мазнини. Продуктите ще са подбрани специално и ястията ще бъдат приготвени от персонала на хотела, по мои рецепти, съобразно моите изисквания и под моя контрол. Не искам да бъда в лоша, но ако решите да се присъедините към това събитие, няма да имате достъп до храните, които се приготвят в хотела.

Да се храните извън специалното меню би опорочило идеята за хранене за здраве и отслабване, би саботирало вашите резултати и не би било честно спрямо другите участници в програмата.

Ще можете да пиете чай, кафе и специални напитки, отново по мои рецепти, които ще можете да си поръчвате в ресторанта.

148922103_452954756117848_64336830402815

Програмата...

вижте

offers-bg.jpg
Първи ден - 26 май

Пристигане в Узана сутринта, настаняване. Обяд. После ще се запознаем, ще си поговорим и ще ви разкажа какво ви очаква и какво включва хранителния режим, който ще спазваме в следващите дни.

После ще направим кратка разходка в района на хотела. Мястото е разкошно въздухът е чист и ще походим половин час с малко по-бързо темпо, за да се раздвижим. Следва почивка, време за СПА (сауна, джакузи) и ще се видим на вечеря. А след вечеря ще ви проведа първата лекция за храненето и ще можете да ми задавате въпроси.

6.jpg
Втори ден - 27 май

Ставаме и скачаме на кантарите, все пак сме дошли тук, за да отслабваме. Следва специалната ни сутрешна напитка. Време да се поразходим. Ще си вземем обяда в кутийки и тръгваме към Етнографски музей Етъра. След това ще походим и ще стигнем до Соколският манастир. Когато се върнем в хотела отново ще имате време за почивка сауна или джакузи. Много е приятно да релаксираш на такова място.

 

Преди вечеря ще направим медитация. Спокойният дух, няма нужда от много физическа храна.

И все пак, след това ще вечеряме.

Денят ще е дълъг и натоварен затова няма да има специална програма след вечеря. Ще се съберем, ще си споделяме някакви неща, ще си говорим, ще се смеем и ще се забавляваме.

3c02c1_f86d1e999ae44d7985722f417e74edb2~
Трети ден - 28 май

Започваме с кратка сутрешна гимнастика, отново ще се измерим и е време за специалната ни сутрешна напитка. Ще се разходим мъничко и след това ще влезем заедно в кухнята, за да си приготвим обяда. Ще използвам момента да ви науча как да си приготвяте здравословно храната и да ви дам някой друг хитър съвета.

 

След това ще си изядем сладко, сладко това, което сме забъркали и отново е време за пътешествие. Качваме се на колите и ще се разходим до Шипка (да видим кой най-бързо ще изкачи стълбите), до Шипченския манастир и до още няколко тайни местенца в района.

После се връщаме и ще вечеряме. А след това ще се позабавляваме с една игра на въпроси и отговори. Победителят получава малка награда!

Време е за сън и сладки сънища.

168470276_484917492921574_71575390373414
Четвърти ден - 29 май

Започваме, разбира се, с мерене, после специалната ни сутрешна напитка, а след това и кратка медитация. Отново си взимаме храната в кутийка и отиваме в Боженци.

 

Ще се разходим из това прекрасно село и ще походим в околността. Ако имаме късмет, там ще ви запозная с една екзотична личност, а след това потегляме обратно към хотела. След кратка почивка ще имаме още една лекция за храненето и отново ще можете да зададете всичките си въпроси.

Вечеря и сладки приказки ще завършат деня подобаващо.

3c02c1_94ef32cb815f463fb746a20885cbc99b~
Пети ден - 30 май

Теглене, мерене сутрешна напитка, а после ще обърна индивидуално внимание на всеки един от вас, за да му дам препоръки как да се храни за в бъдеще. Как да запази постигнатите за тези дни резултати, а и как да постигне още по-впечатляващи такива. Все пак скоро бански ще трябва да се обличат... Обядваме ще направим кратка медитация и ще настане време да се върнем към цивилизацията.

Важна информация

Цената е 495 лв. и включва четири нощувки в хотел "Балканци", в индивидуални стаи, закуски, обеди, следобедни закуски и вечери, както и всички практики, лекции и забавления.

Местата са ограничени!

Ако искате да се присъедините към това прекрасно изживяване,  ще трябва да заплатите

220 лв. капаро по банков път до 21.05.2021 г.

Банкова сметка

BG50RZBB91551009747832, Райфайзенбанк, Фейслифт Фитнес ЕООД

Основание: Узана

Останалата част от плащането се извършва при пристигане в хотела.

balkanci-landscape.jpg
Почивка и отслабване с Таня
Почивка и отслабване с Таня
Нека тази пролет отидем в красивия Централен Балкан, където ще се отпуснем и ще се опитаме да се отървем без стрес от излишните килограми.
When
26.05.2021 г., 10:00 ч. – 30.05.2021 г., 14:00 ч.
Where
Хотел "Балканци",
местност Узана, 5304 Gabrovo, Bulgaria
Can you make it?
Детайли
 • Как да запазя час за консултация?
  Може да запазите час за консултация или да предплатите курс по отслабване в няколко лесни стъпки: Посетете страницата за запазване на час - https://www.otslabni.bg/moeto-otslabvane Натиснете бутона "Запази час за консултация". Изберете подходящото за Вас време от календара (може да се избере произволна свободна дата и час). Попълнете формата за регистрация ако сте нов клиент. Заплатете онлайн или изберете опция за плащане на живо. Цената на текущите планове е за 30 дни като срещите ни може да бъдат изцяло на живо, изцяло онлайн или и двете.
 • Мога ли да отслабна бързо?
  Да, можете. Въпросът е какво се случва след това. Всеизвестен е така наречения "йо-йо" ефект където бързото отслабване е последвано от възвръщане на предишните килограми плюс доста допълнителни. Обикновено това е най-големият психологически шамар, който човек може да получи и да го откаже да търси по-удачен режим на хранене. Успешното отслабване е дългосрочната промяна в тялото и ума. С моите методи ще имате хранителен режим, който може да следвате до края на живота си и увереността да задържите най-добрата си форма. Същевременно не бива да мислите, че всичко е много бавно и тежко: при подходяща мотивация отслабването може да бъде бърз и устойчив процес.
 • Може ли да намеря препоръки за диети и здравословно хранене в Отслабни.бг?
  Да, разбира се. Но тъй като една ефективна диета трябва да е съобразена със спецификите на организма и начина на живот на всеки човек те трябва да се приемат като общи насоки. Препоръка за конкретна диета за Вас може да бъде дадена само след задълбочен анализ.
 • Трябва ли да се откажа от месото, за да отслабна и подобря формата си?"
  Отказът от месо и месни продукти може да има много положителни ефекти. Същевременно заместването на месото с други продукти е понякога доста рисково и може да доведе до обратен на желания резултат. Доста често месните протеини се заместват с въглехидрати, което пък става причина за много неприятни последици за здравето, а и до увеличаване на теглото. Плановете за отслабване не би трябвало да изключват приема на месо освен ако не сте убедени, че това е правилното решение за Вас.
 • Предлагате ли услуги онлайн?
  Да, процесът може да е изцяло онлайн: от първоначални консултации до видео разговори за анализ на прогреса Ви. По време на съвместната ни работа може да ме търсите по всяко време за неограничен брой въпроси по Facebook Messenger, Viber или Whatsapp. Винаги ще бъда на разположение, тъй като знам от какво значение е подходящата подкрепа.
 • Заслужава ли си да започна консултации за отслабване след като всичко може да се намери в интернет?
  Факт е, че всичко може да бъде открито в интернет, но това може да бъде както с положителен така и често с отрицателен знак. Наред с много полезни неща може да се сблъскате с джунгла от заблуди, от която да излизате дълго и трудно. Освен това знанието е само един аспект на успешния процес по отслабване и търсене на по-добра форма. Освен насоките, консултантът по отслабване ще бъде Ваш водач и подкрепа във всяка една стъпка. С Отслабни.бг ще може да разчитате на компетентност и добри резултати.
 • Мога  ли да подобря здравето си с отслабване?
  В повечето случаи правилния хранителния режим и отслабването могат да бъдат изключително полезни за решаване на дълбоки проблеми със здравето. Същевременно те не бива да бъдат заместител на компетентната лекарска намеса. Двете са различни аспекти на една и същ проблем - грижата за Вашето здраве. С програмите на Отслабни.бг ще имате насоки за решаване на съществуващи здравни проблеми и намаляване на риска от появяването на нови.
 • Does Otslabni.bg offer services in English?
  Yes, I am happy to assist any English speakers in Sofia who seek to improve their health and fitness using holistic nutrition methods. Simply email me at tania.petroff@facelift-fitness.com or use the contact page and send me a message, so we can decide how we can work together.
bottom of page