top of page

ср, 26.05

|

Хотел "Балканци"

Почивка и отслабване с Таня

Нека тази пролет отидем в красивия Централен Балкан, където ще се отпуснем и ще се опитаме да се отървем без стрес от излишните килограми.

За съжаление няма повече свободни места.
Изпратете запитване
Почивка и отслабване с Таня
Почивка и отслабване с Таня

Час и място

26.05.2021 г., 10:00 ч. – 30.05.2021 г., 14:00 ч.

Хотел "Балканци", местност Узана, 5304 Gabrovo, Bulgaria

Гости

За събитието

Това събиране е за всички, които искат да се отделят от обичайния ритъм на живот, да си починат и да намерят нова енергия. Пет дни, в които ще може да си починем и да загубим някой килограм

Ден 1

Пристигане в Узана сутринта, настаняване. Обяд. После ще се запознаем, ще си поговорим и ще ви разкажа какво ви очаква и какво включва хранителния режим, който ще спазваме в следващите дни.

После  ще направим кратка разходка в района на хотела. Мястото е разкошно въздухът е чист и ще походим половин час с малко по-бързо темпо, за да се раздвижим. Следва почивка, време за СПА (сауна, джакузи) и ще се видим на вечеря.

А след вечеря ще ви проведа първата лекция за храненето и ще можете да ми задавате въпроси.

Ден 2

Ставаме и скачаме на кантарите, все пак сме дошли тук, за да отслабваме. Следва  специалната ни сутрешна напитка. Време да се поразходим. Ще си вземем обяда в кутийки и тръгваме към Етнографски музей Етъра. След това ще походим и ще стигнем до Соколския манастир. Когато се върнем в хотела отново ще имате време за почивка сауна или джакузи. Много е приятно да релаксираш на такова място.

Преди вечеря ще направим медитация. Спокойният дух, няма нужда от много физическа храна.

И все пак, след това ще вечеряме.

Денят ще е дълъг и натоварен затова няма да има специална програма след вечеря. Ще се съберем, ще си споделяме някакви неща, ще си говорим, ще се смеем и ще се забавляваме.

Ден 3

Започваме с кратка сутрешна гимнастика, отново ще се измерим и е време за специалната ни сутрешна напитка. Ще се разходим мъничко и след това ще влезем заедно в кухнята, за да си приготвим обяда. Ще използвам момента да ви науча как да си приготвяте здравословно храната и да ви дам някой друг хитър съвет.

След това ще си изядем сладко, сладко това, което сме забъркали и отново е време за пътешествие. Качваме се на колите и ще се разходим до Шипка (да видим кой най-бързо ще изкачи стълбите), до Шипченския манастир и до още няколко тайни местенца в района.

После се връщаме и ще вечеряме. А след това ще се позабавляваме с една игра на въпроси и отговори.  Победителят получава малка награда!

Време е за сън и сладки сънища.

Ден 4

Започваме, разбира се, с мерене, после специалната ни сутрешна напитка, а след това и кратка медитация. Отново си взимаме храната в кутийка и отиваме в Боженци.

Ще се разходим из това прекрасно село и ще походим в околността. Ако имаме късмет, там ще ви запозная с една екзотична личност, а след това потегляме обратно към хотела. След кратка почивка ще имаме още една лекция за храненето и отново ще можете да зададете всичките си въпроси.

Вечеря и сладки приказки ще завършат деня подобаващо.

Ден 5

Теглене, мерене сутрешна напитка, а после ще обърна индивидуално внимание на всеки един от вас, за да му дам препоръки как да се храни за в бъдеще. Как да запази постигнатите за тези дни резултати, а и как да постигне още по-впечатляващи такива. Все пак скоро бански ще трябва да се обличат... Обядваме ще направим кратка медитация и ще настане време да се върнем към цивилизацията.

Билети

  • Узана 2021

    Това е безплатна заявка за участие в пролетния "ритрийт" в хотел Балканци, Узана, който ще се проведе 26-30 май 2021 г.

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page