top of page

Питайте ме всичко, или уебинарът за здраве на Otslabni.bg - 30.07.2021


Ask Мe Аnything - на 30 юли

Как сте моряци, пътешественици и вече завърнали се, или скоро заминаващи трудови хора? Надявам се лятото да се развива чудесно за вас!


Всяка година се опитвам да направя нещо, извън рутинна ми работа, което да помогне на хората да станат по-здрави и...какво да го премълчавам и украсявам - да отслабнат!

Затова реших да направя безплатен уебинар, за всички, които смятат, че ще им бъде полезно да се консултират по интересуващ ги проблем с храненето. Не е тайна, че работя основно с жени над 40 години, при които отслабването е проблемно и предизвикателно. Работя и с хора с нарушения в щитовидната жлеза, диабет тип 2 и инсулинова резистентност. Но този уебинар ще е за ВСИЧКИ!

И не само... заглавието му е "Питайте ме всичко!". Ще отговарям на всякакви въпроси в рамките на два часа, а вие ще можете да намерите решение на проблемите си.

Наистина можете да ме питате всичко, там, в реално време. Но ще ви бъда благодарна ако ми изпратите някои въпроси предварително, за да мога да организирам събитието по-ефективно и да не останат неотговорени въпроси. Уебинарът на тема хранене ("Питайте ме всичко!"), ще се проведе на 30 юли от 19:00 часа. Допълнително ще пусна линк за самия уебинар и ще може да присъствате на него през всякакво устройство.

Засега е достатъчно днес и в следващите дни, да ми да ми пишете на лично съобщение или да попълните регистрацията по-долу, където ще може да зададете въпроси. Само регистряцията е достатъчна, но ако имате и конкретен въпрос, ще се радвам да го получа. Ако смятате, че ваши приятели биха имали интерес може да споделете събитието.



21 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page