top of page

Питайте ме всичко, или вечер за всякакви въпроси


Уебинар за правилно хранене

Статията е променена на 19.07.2023г. [ВАЖНО!] - Поради технически причини уебинарът ще се проведе на по-късна дата. Всеки от заявилите интерес ще получи съобщение за събитието.

 

Всяка година се опитвам да направя нещо, извън рутинна ми работа, което да помогне на хората да станат по-здрави и...какво да го премълчавам и украсявам - да отслабнат!


Затова реших да направя безплатен уебинар, за всички, които смятат, че ще им бъде полезно да се консултират по интересуващ ги проблем с храненето. Не е тайна, че работя основно с жени над 35 години, при които отслабването е проблемно и предизвикателно. Работя и с хора с нарушения в щитовидната жлеза, диабет тип 2 и инсулинова резистентност. Но този уебинар ще е за ВСИЧКИ!

И не само... заглавието му е "Питайте ме всичко!". Ще отговарям на всякакви въпроси в рамките на час и половина, а вие ще можете да намерите решение на проблемите си.


Наистина можете да ме питате всичко, там, в реално време. Но ще ви бъда благодарна ако ми изпратите някои въпроси предварително, за да мога да организирам събитието по-ефективно и да не останат неотговорени въпроси.

Уебинарът на тема хранене ("Питайте ме всичко!"), ще се проведе на 19 юли (сряда) от 19:00 часа.


Следете блога, където ще пусна линк за участие.

Може да пращате всякакви въпроси по имейл или през контактната форма на сайта.



46 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page