top of page

Елате с мен, или "Обръщам палачинката"


Скоро пингвините ще си тръгнат, ще дойдат щъркелите, ще захвърлим дебелите дрехи и даже ще ходим на море.


Колкото и ненормална да изглежда ситуацията в света, знаете, лятото оправя всичко.


Затова реших да направя нещо, което обмислям от известно време. Знаете, че пътувам много, че периодично ви препоръчвам (или не ви препоръчвам) някой ресторант, че отвреме навреме пиша по някоя статия за храненето. Но сякаш винаги акцентът е върху пътуването. А на мен храненето ми е професия, пътуването ми е хоби, но и двете са ми голяма страст.


Сега искам да обърна палачинката. В този пост ще акцентирам върху храненето, но няма да забравя и пътуването.

Както казах, идва лято. Затова реших да организирам един "ретрийт". Модерна думичка за откъсване от ежедневието, бягство от семейството, работата, досадните задачи.


Но докато човек "ретрийтва", може и да отслабва!


Поне такава е моята идея. Да избягаме сред природата, да се запознаем с повече живи хора, да влезем във форма за лятото, да загубим няколко нежелани гънки под брадичките и няколко нежелани сантиметри от коремчетата. Да се забавляваме!


Ще ходим на разходки, ще изследваме забележителности, ще правим антистрес практики, но най-важното - ще топим килограми и сантиметри. Заедно, без усилия и без изкушения. Ще разберете всичко за храненето ще научите как да използвате тази информация, за да останете здрави и красиви поне до сто години. 😀


А след това всеки ще се прибере у дома с индивидуална хранителна програма и след по-малко от месец ще влезе в банския си...с усмивка. 😉


Планирам събитието за последната седмица на май. Естествено ще можете да дойдете сами или с цялото си семейство. Можете да поканите приятели или да не поканите приятели. Последното не е проблем, на такива места се раждат едни от най-ценните приятелства.


Ще обявя допълнително подробностите, но сега...


Дайте идеи! Къде да отидем?

Можете ли да препоръчате приятен хотел, в който да изкараме няколко дни и да се насладим максимално на изживяването?


Трябва ни място, на което ще се съобразят със специалните ни изисквания към храната. Един вид, трябва ни малко по-лично и доста по-специално отношение...😆


А къде в страната? Някъде, където ще бъде удобно на възможно най-много хора. Поканени са всички, от всички части на България!


Пишете, не ме жалете. В момента, в който имаме локация, ще публикувам цялата програма на събитието и започвам записванията.


Вълнувам се!

112 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page