top of page

Храната прави тялото, или програма за отслабване за МЪЖЕ с Таня Петров


Отслабване за мъже
Защо съм застанала пред тези надписи?

Защо на снимката над главата ми има пържола, а до рамото ми свински бут? И защо това, което ще напиша е само за мъже?

Отговарям и на двата въпроса:

1. Заобиколена съм с месни разфасовки, защото съм се снимала пред месарски магазин. Да, малко е необичайно, но днес съм решила да пиша за отслабване при МЪЖЕ. А аз, не знам защо, но съм чувала, че повечето мъже са месоядни...

2. А защо пък "само за мъже"? Мъжете и жените за различни. Това го знаете. Но знаете ли, че също така имат различни нужди, за да поддържат здравето си, теглото си? Е, това което ще напиша сега ще е истински полезно за мъжете, а жените могат само да надничат... --- Ще започна по-отдалеч...

30% от клиентите ми са мъже. Много обичам да ги трансформирам!

Процесът на отслабване при тях се случва сравнително бързо и доста безболезнено.

Само че всички мъже имат един голям страх, преди да ми се доверят - да не би да ги уморя от глад. Или по-лошо! Да не им се наложи да закусват чия, да хрупат стръкове целина и да пият сок от листа на топола, брани при пълнолуние. Не че не може, но на мен мъжете нищо не са ми направили, че да им отмъщавам.

Плюс това мъжете не трябва да отслабват с глад! Мъжете трябва да отслабват хранейки се стабилно, със съвсем стандартни и естествени за тях храни.

Затова обявявам 90 дневна програма за отслабване за мъже.

Какво да очаквате от нея:

Разбира се, да намалите теглото си. Колкото повече излишни килограми имате, толкова повече ще свалите. Със сигурност за три месеца, ще започнете да използвате тези дупки на колана си, които са ви били недостижими от години. Ще подобрите здравето си. При това много сериозно! Високото кръвно и високата кръвна захар, задъхването и трудната подвижност ще започнат да отстъпват назад.


Как да участвате в Програмата?

Таксата за участие в Програмата е 138 лв. на месец. Може да се заплаща месечно, което означава, че след първия или втория месец, ще можете да се откажете и да започнете да я карате постарому. Но едва ли ще искате, защото новото хранене няма да ви натоварва по никакъв начин, а резултатите ще започнат да стават видими.


Ще си правим ежеседмични видео срещи във Вайбър, ще можете да ми задавате въпроси и изобщо ще работим в екип.

Можете да ми пишете през формата на сайта, на лични съобщения през Facebook messenger (https://www.facebook.com/petroff.tania) или Viber, за да уговорим час за първата консултация.

Първоначалната такса от 138 лв., можете да платите по банков път на тази сметка:

IBAN: BG26RZBB91551015153104, като напишете имената си и основание "Отслабване".

Повече информация можете да намерите и тук: https://healthmanual.wixsite.com/men-only

68 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page