top of page
Снимка на автораТаня Петров

Питайте ме всичко, или вечер за всякакви въпроси


Уебинар за правилно хранене

Статията е променена на 19.07.2023г. [ВАЖНО!] - Поради технически причини уебинарът ще се проведе на по-късна дата. Всеки от заявилите интерес ще получи съобщение за събитието.

 

Всяка година се опитвам да направя нещо, извън рутинна ми работа, което да помогне на хората да станат по-здрави и...какво да го премълчавам и украсявам - да отслабнат!


Затова реших да направя безплатен уебинар, за всички, които смятат, че ще им бъде полезно да се консултират по интересуващ ги проблем с храненето. Не е тайна, че работя основно с жени над 35 години, при които отслабването е проблемно и предизвикателно. Работя и с хора с нарушения в щитовидната жлеза, диабет тип 2 и инсулинова резистентност. Но този уебинар ще е за ВСИЧКИ!

И не само... заглавието му е "Питайте ме всичко!". Ще отговарям на всякакви въпроси в рамките на час и половина, а вие ще можете да намерите решение на проблемите си.


Наистина можете да ме питате всичко, там, в реално време. Но ще ви бъда благодарна ако ми изпратите някои въпроси предварително, за да мога да организирам събитието по-ефективно и да не останат неотговорени въпроси.

Уебинарът на тема хранене ("Питайте ме всичко!"), ще се проведе на 19 юли (сряда) от 19:00 часа.


Следете блога, където ще пусна линк за участие.

Може да пращате всякакви въпроси по имейл или през контактната форма на сайта.



59 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page