top of page
Снимка на автораТаня Петров

Миш-маш! Или готови ли сте за следващия ритрийт?

Това е! Преди известно време обещах есенно приключение. Или ритрийт? Или пътешествие? Какво ли точно обещах? Не съм сигурна.




Може би, място, време и пространство, в което едни хора бягат от задълженията и отговорностите си и се забавляват... Истински, като деца!

Хора, които се срещат с други познати или непознати хора. Обменят мисли, чувства и преживявания... и накрая не исках да си тръгнат!

Поне последният ритрийт беше такъв. Но сега реших да забъркам друго нещо. По-шарено, по-весело, по-радващо!

Предния ритрийт го нарекох "отслабващ". Този ще го нарека "миш-маш".

Ето обявявам го!

Миш-машът е лесен. Лесно е и да се присъедините към следващия "Миш-Маш ритрийт с Таня Петров".

Той ще се проведе през октомври в зашеметяващо красивите Източни Родопи, обагрени от красиви есенни цветове.

Ще отседнем в СПА Комплекс Александър, в Златоград. Ресторантът и стаите са обзаведени в типичния за Стария град възрожденски стил, но има и много прекрасни модерни екстри. Има например, прекрасен СПА-център, с вътрешен басейн и зони за релакс, парна баня, финландска сауна, ледено ведро, турска баня "Хамам", хидромасажни вани, тангентор...

Ето го тук:



Златоградчани са много усмихнати и любезни хора, затова не само гледките и екстрите ще ви харесат, но и отношението, което ще получите!

Целта на този ритрийт не е да броим килограми и да говорим за отслабване. Да, ще има специално меню, приготвено само за нас, с качествени, подбрани продукти и приготвено по мои рецепти. Здравословното хранене определено ще присъства в програмата. Така че със сигурност ще си тръгнем по-леки и по-красиви от Златоград!

Но този път, това няма да е основният акцент. Здравословното хранене, хубавата фигура, грижата за себе си са израз на грижата и любовта към себе си!

За това и ще си говорим. Как да уважаваме себе си? Как да накараме и другите да ни уважават? Как да променим ежедневието и навиците си така, че да имаме повече време "за нас си".

Ще разберем коя е тайната подправка, която прави разликата между обикновеното живуркане, и пълноценното щастливо живеене и ще я сложим в нашия "миш-маш с много яйца".

Сега по същество!


Програмата ще бъде 6 дневна, имаме 5 нощувки. Отиваме на 19-ти октомври и се връщаме на 24-ти октомври.


Предвидени са 6 обяда, 5 вечери, малка следобедна закуска, а сутрешната закуска мога спокойно да нарека "течно злато".


Ето я и програмата:

Първи ден - Ден за адаптация!


Пристигане в Златоград, настаняване. Обяд. После ще се запознаем, ще си поговорим, а след това ще направим една хубава разходка в стария град на Златоград. Градчето е божествено красиво, автентично и ще ни бъде забавно. Пълно е със забележителности, занаятчийски работилнички и други интересни работи.

Следва почивка, време за СПА, за да рестартираме организмите и да минем на безгрижно-почивна вълна. След вечеря ще проведа лекция за здравословното хранене, ще разберете защо ще следваме специален хранителен режим през следващите дни, ще можете да ми задавате въпроси.


Втори ден - Вторият Ден е посветен на пътуване и удоволствия.

Ще отидем до Археологическия комплекс Перперикон. Мястото е магично, много въздействащо, а гледките взимат дъха. Ще се разходим с екскурзовод, защото историите свързани с това място са изключително интересни.

След това поемаме към язовир Кърджали. Там, на прекрасна лодка за разходка, докато порим лъскавите води, ще си изядем обяда. После ще отидем да изпием едно кафе или чай, с гледка към язовира. Ще разгледаме град Кърджали, а след това ще се приберем в хотела. Преди вечеря ще направим една хубава медитация, а след вечеря ще си пожелаем лека нощ, защото този ден се очертава да бъде много изморителен.

И абсолютно прекрасен!



Трети ден - Третият ден ще бъде посветен на удоволствия!

Ще останем в хотела, ще се наслаждаваме на СПА процедури и ще правим много интересни неща! Какви? Ще пипнем със собствените си ръце глина и ще я оформим в съд. Ще рисуваме върху керамика. Ще имаме две лекции на темите "Как да обичаме себе си" и "Как да поставяме граници". Ще видите. Все много полезни умения. Ще имаме и медитация, а после много време за общи приказки и опознаване.


Четвърти ден - Започваме със сутрешна гимнастика, кратка лекция за храненето и отслабването, а после скачаме в колите.

Отиваме в Националната астрономическа обсерватория, или по друг начин казано, в Планетариума на вр. Рожен. Той е един от най-големите в Европа и е впечатляващ.

След това ще се разходим в Смолян. Прекрасен град!

Прибираме се и имаме свободно време за СПА. После медитация, вечеря и сладки приказки.


Пети ден - Време е да походим и да раздвижим крайниците. Както и да подишаме свежия въздух на Родопите.

Ще походим до пещера "Утробата". Тя е древно пещерно светилище, датиращо от XI – Х в.пр.Хр, наричана още "Вулвата" и се намира на 20 км от гр.Кърджали, високо в планината. Имаме лесен едночасов преход до нея.

Е, после още един час в обратната посока... Но гледките са магични, а пещерата излъчва неповторима енергия.

Ще се върнем и ще медитираме. Определено след тази разходка ще ни се отрази добре да легнем на йога постелките.

А вечерта? Парти! Ще се забавляваме максимално, ще се издокараме иии...а не, няма да издам всички изненади!


Шести ден - Денят ще е посветен на лекции по двете ни основни теми: "Здравословно хранене и отслабване" и "Любов към себе си".

Ще преговорим, ще поговорим, ще споделим. Ще ви дам индивидуални насоки. А след това ще приключим с приказките и ще затворим програмата със специален празничен обяд! ---

Това е програмата!

Цената е 555 лв. на човек и включва:

  • 5 нощувки в двойна стая с отделни легла. Ако искате да сте в самостоятелна стая, се доплащат 75 лева за целия период;

  • Закуски, обеди, следобедни закуски и вечери;

  • Всички практики, лекции и медитации по програмата;

  • Разходка с лодка по язовир Кърджали;

  • Курс по грънчарство и рисуване върху керамика;

  • Ползване на вътрешен отопляем басейн, сауна, парна баня, ледено ведро, релакс и фитнес зона в СПА център;

  • Лимфен дренаж с лимфопреса - 1 бр на човек за целия престой.

Ако искате да участвате в приграмата до 22.09 ще трябва да заплатите 220 лв. капаро по банкова сметка. Ще ви предоставя сметката, ако ми пишете на лични или ми се обадите на телефон 0885 805 490.

Останалата част от плащането се извършва при пристигане в хотела.


И последно: Транспортът към и от Златоград, както и пътуванията по време на програмата, няма да бъде организирани. Ще пътуваме със собствени автомобили или споделено, комбинирайки се с някои от другите участници. Аз ще ви съдействам за това. Всъщност споделеното пътуване е част от забавлението!


Пишете, звънете, питайте!

И хайде заедно да си забъркаме прекрасен миш-маш...с много яйца и подправки!

49 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page