Миш-маш! Или готови ли сте за следващия ритрийт?

Това е! Преди известно време обещах есенно приключение. Или ритрийт? Или пътешествие? Какво ли точно обещах? Не съм сигурна.
Може би, място, време и пространство, в което едни хора бягат от задълженията и отговорностите си и се забавляват... Истински, като деца!

Хора, които се срещат с други познати или непознати хора. Обменят мисли, чувства и преживявания... и накрая не исках да си тръгнат!

Поне последният ритрийт беше такъв. Но сега реших да забъркам друго нещо. По-шарено, по-весело, по-радващо!

Предния ритрийт го нарекох "отслабващ". Този ще го нарека "миш-маш".

Ето обявявам го!

Миш-машът е лесен. Лесно е и да се присъедините към следващия "Миш-Маш ритрийт с Таня Петров".

Той ще се проведе през октомври в зашеметяващо красивите Източни Родопи, обагрени от красиви есенни цветове.

Ще отседнем в СПА Комплекс Александър, в Златоград. Ресторантът и стаите са обзаведени в типичния за Стария град възрожденски стил, но има и много прекрасни модерни екстри. Има например, прекрасен СПА-център, с вътрешен басейн и зони за релакс, парна баня, финландска сауна, ледено ведро, турска баня "Хамам", хидромасажни вани, тангентор...

Ето го тук:https://eac-zlatograd.com/bg/hotels/spa-complex-aleksandar

Златоградчани са много усмихнати и любезни хора, затова не само гледките и екстрите ще ви харесат, но и отношението, което ще получите!

Целта на този ритрийт не е да броим килограми и да говорим за отслабване. Да, ще има специално меню, приготвено само за нас, с качествени, подбрани продукти и приготвено по мои рецепти. Здравословното хранене определено ще присъства в програмата. Така че със сигурност ще си тръгнем по-леки и по-красиви от Златоград!

Но този път, това няма да е основният акцент. Здравословното хранене, хубавата фигура, грижата за себе си са израз на грижата и любовта към себе си!

За това и ще си говорим. Как да уважаваме себе си? Как да накараме и другите да ни уважават? Как да променим ежедневието и навиците си така, че да имаме повече време "за нас си".

Ще разберем коя е тайната подправка, която прави разликата между обикновеното живуркане, и пълноценното щастливо живеене и ще я сложим в нашия "миш-маш с много яйца".

Сега по същество!


Програмата ще бъде 6 дневна, имаме 5 нощувки. Отиваме на 19-ти октомври и се връщаме на 24-ти октомври.


Предвидени са 6 обяда, 5 вечери, малка следобедна закуска, а сутрешната закуска мога спокойно да нарека "течно злато".


Ето я и програмата:

Първи ден - Ден за адаптация!


Пристигане в Златоград, настаняване. Обяд. После ще се запознаем, ще си поговорим, а след това ще направим една хубава разходка в стария град на Златоград. Градчето е божествено красиво, автентично и ще ни бъде забавно. Пълно е със забележителности, занаятчийски работилнички и други интересни работи.