top of page

вт, 19.10

|

СПА комплекс "Александър"

Миш-Маш ритрийт с Таня

Нека този октомври да се отделим от всичко в зашеметяващо красивите Източни Родопи, обагрени от красиви есенни цветове. Целта на този ритрийт не е да броим килограми и да говорим за отслабване. Здравословното хранене определено ще присъства в програмата, но този път, това няма да е основният акцент

За съжаление няма повече свободни места.
Изпратете запитване
Миш-Маш ритрийт с Таня
Миш-Маш ритрийт с Таня

Час и място

19.10.2021 г., 10:00 ч. – 24.10.2021 г., 14:00 ч.

СПА комплекс "Александър", 182a Bulgaria Blvd., Zlatograd 4980, 4980 Златоград, Bulgaria

Гости

За събитието

Това събиране е за всички, които искат да се отделят от обичайния ритъм на живот, да си починат и да намерят нова енергия. Шест дни, в които ще може да си починем, да помислим за здравословното хранене,  грижата за себе си са и за любовта към себе си!

Първи ден - Ден за адаптация!

Пристигане в Златоград, настаняване. Обяд. После ще се запознаем, ще си поговорим, а след това ще направим една хубава разходка в стария град на Златоград. Градчето е божествено красиво, автентично и ще ни бъде забавно. Пълно е със забележителности, занаятчийски работилнички и други интересни работи.

Следва почивка, време за СПА, за да рестартираме организмите и да минем на безгрижно-почивна вълна. След вечеря ще  проведа лекция за здравословното хранене, ще разберете защо ще следваме специален хранителен режим през следващите дни, ще можете да ми задавате въпроси.

Втори ден

Вторият Ден е посветен на пътуване и удоволствия.

Ще отидем до Археологическия комплекс Перперикон. Мястото е магично, много въздействащо, а гледките взимат дъха. Ще се разходим с екскурзовод, защото историите свързани с това място са изключително интересни. 

След това поемаме към язовир Кърджали. Там, на прекрасна лодка за разходка, докато порим лъскавите води, ще си изядем обяда. После ще отидем да изпием едно кафе или чай, с гледка към язовира. Ще разгледаме град Кърджали, а след това ще се приберем в хотела. Преди вечеря ще направим една хубава медитация, а след вечеря ще си пожелаем лека нощ, защото този ден се очертава да бъде много изморителен.

И абсолютно прекрасен!

Трети ден

Третият ден ще бъде посветен на удоволствия!

Ще останем в хотела, ще се наслаждаваме на СПА процедури и ще правим много интересни неща! Какви? Ще пипнем със собствените си ръце глина и ще я оформим в съд. Ще рисуваме върху керамика. Ще имаме две лекции на темите "Как да обичаме себе си" и "Как да поставяме граници". Ще видите. Все много полезни умения. Ще имаме и медитация, а после много време за общи приказки и опознаване.

Четвърти ден

Започваме със сутрешна гимнастика, кратка лекция за храненето и отслабването, а после скачаме в колите.

Отиваме в Националната астрономическа обсерватория, или по друг начин казано, в Планетариума на вр. Рожен. Той е един от най-големите в Европа и е впечатляващ.

След това ще се разходим в Смолян. Прекрасен град!

Прибираме се и имаме свободно време за СПА. После медитация, вечеря и сладки приказки.

Пети ден

Време е да походим и да раздвижим крайниците. Както и да подишаме свежия въздух на Родопите.

Ще походим до пещера "Утробата". Тя е древно пещерно светилище, датиращо от XI – Х в.пр.Хр, наричана още "Вулвата" и се намира на 20 км от гр.Кърджали, високо в планината. Имаме лесен едночасов преход до нея. Е, после още един час в обратната посока... Но гледките са магични, а пещерата излъчва неповторима енергия.

Ще се върнем и ще медитираме. Определено след тази разходка ще ни се отрази добре да легнем на йога постелките. 

А вечерта? Парти! Ще се забавляваме максимално, ще се издокараме иии...а не, няма да издам всички изненади!

Шести ден

Денят ще е посветен на лекции по двете ни основни теми: "Здравословно хранене и отслабване" и "Любов към себе си".

Ще преговорим, ще поговорим, ще споделим. Ще ви дам индивидуални насоки.

А след това ще приключим с приказките и ще затворим програмата със специален празничен обяд!

Билети

  • Миш-маш 2021

    Това е безплатна заявка за участие в есенния "Миш-маш ритрийт" в Златоград, който ще се проведе 19-24 октомври 2021 г. Не сте ангажирани да участвате с тази заявка, но с нея ще може да получавате информация за "ритрийт"-а.

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page