top of page

Есенен Ритрийт с Таня Петров

19-24 октомври

Готови ли сте?

Миш-Маш

3-2-pepper-picture.png
Who Are We
zlatograd_morning.jpg

Ритрийт?

Много сложна дума. Какво е ритрийт? 

Може би, място, време и пространство, в което едни хора се откъсват от задълженията и отговорностите си и се забавляват... Истински, като деца! 

 

Хора, които се срещат с други познати или непознати хора. Обменят мисли, чувства и преживявания... и накрая не искат да си тръгнат!

"Миш-Маш" ритрийта е всичко това и нещо по-шарено, по-весело и по-радващо. Това ще бъде време отделено за връщане на любовта към себе си. 

Здравословното хранене определено ще присъства в програмата, но този път, това няма да е основният акцент. 

Всичко това ще се случи в магичните Източни Родопи между 19-24 октомври в Златоград.
[Снимка от stock.evgenidinev.com]

Какво има в Миш-Маша?

Миш-машът е лесен. Лесно е и да се присъедините към следващия "Миш-Маш ритрийт с Таня Петров".
В него ще има всичко, дори неща, които не очаквате!
За да имаме достатъчно време да направим пълното откъсване от ежедневието и да си починем добре и здравословно, програмата ще бъде за 6 дни с 5 нощувки.

 

Отиваме на 19.10.2021 и се връщаме на 24.10.2021

Целта на този ритрийт не е да броим килограми и да говорим за отслабване.

zlatograd.jpg

[Златен Златоград. Снимка noviteroditeli.bg]

Здравословното хранене

Ще има специално меню, приготвено само за нас, с качествени, подбрани продукти и приготвено по мои рецепти. Здравословното хранене определено ще присъства в програмата. Така че със сигурност ще си тръгнем по-леки и по-красиви от Златоград!

Но този път, това няма да е основният акцент.

Предвидени са 6 обяда, 5 вечери, малка следобедна закуска, а сутрешната закуска мога спокойно да нарека "течно злато".

Здравословното хранене, хубавата фигура, грижата за тялото са израз на грижата и любовта към себе си!

За това и ще си говорим. Как да уважаваме себе си? Как да накараме и другите да ни уважават? Как да променим ежедневието и навиците си така, че да имаме повече време "за нас си".

Ще разберем коя е тайната подправка, която прави разликата между обикновеното живуркане, и пълноценното щастливо живеене и ще я сложим в нашия "миш-маш с много неща".

KZD05411.jpg

Къде?

В духа на традициите, но обградени от лукс в Златоград

Наши домакини ще бъдат милите хора от СПА-комплекс "Александър". Ресторантът и стаите са обзаведени в типичния за Стария град възрожденски стил, но има и много прекрасни модерни екстри. Има например, прекрасен СПА-център, с вътрешен басейн и зони за релакс, парна баня, финландска сауна, ледено ведро, турска баня "Хамам", хидромасажни вани, тангентор...

Златоградчани са много усмихнати и любезни хора, затова не само гледките и екстрите ще ви харесат, но и отношението, което ще получите!

2021-03-05.jpg

Програмата

zlatograd_ethno.jpg

Ден 1

Златоград

В общата цена са включени:
 • 5 нощувки в двойна стая с отделни легла. Ако искате да сте в самостоятелна стая, се доплащат 75 лева за целия период;

 • Закуски, обеди, следобедни закуски и вечери;

 • Всички практики, лекции и медитации по програмата;

 • Разходка с лодка по язовир Кърджали;

 • Курс по грънчарство и рисуване върху керамика;

 • Ползване на вътрешен отопляем басейн, сауна, парна баня, ледено ведро, релакс и фитнес зона в СПА център;

 • Лимфен дренаж с лимфопреса - 1 бр на човек за целия престой.

Важна информация

Цената е 555 лв. и включва пет нощувки в СПА-комплекс "Александър" закуски, обеди, следобедни закуски и вечери, както и всички практики, лекции и забавления.

Цената не включва транспорта до и от Златоград.

Вижте секцията "Въпроси" по-долу за повече подробности

Местата са ограничени!

Ако искате да се присъедините към това прекрасно изживяване,  ще трябва да заплатите

220 лв. капаро по банков път до 22.09.2021 г.

Банкова сметка

BG50RZBB91551009747832, Райфайзенбанк, Фейслифт Фитнес ЕООД

Основание: Есен 2021

Останалата част от плащането се извършва при пристигане в хотела.

37c182ad8c016c186c3bff9b8ee1cb65.jpg
В момента няма предстоящи събития
 • Как да запазя час за консултация?
  Може да запазите час за консултация или да предплатите курс по отслабване в няколко лесни стъпки: Посетете страницата за запазване на час - https://www.otslabni.bg/moeto-otslabvane Натиснете бутона "Запази час за консултация". Изберете подходящото за Вас време от календара (може да се избере произволна свободна дата и час). Попълнете формата за регистрация ако сте нов клиент. Заплатете онлайн или изберете опция за плащане на живо. Цената на текущите планове е за 30 дни като срещите ни може да бъдат изцяло на живо, изцяло онлайн или и двете.
 • Мога ли да отслабна бързо?
  Да, можете. Въпросът е какво се случва след това. Всеизвестен е така наречения "йо-йо" ефект където бързото отслабване е последвано от възвръщане на предишните килограми плюс доста допълнителни. Обикновено това е най-големият психологически шамар, който човек може да получи и да го откаже да търси по-удачен режим на хранене. Успешното отслабване е дългосрочната промяна в тялото и ума. С моите методи ще имате хранителен режим, който може да следвате до края на живота си и увереността да задържите най-добрата си форма. Същевременно не бива да мислите, че всичко е много бавно и тежко: при подходяща мотивация отслабването може да бъде бърз и устойчив процес.
 • Може ли да намеря препоръки за диети и здравословно хранене в Отслабни.бг?
  Да, разбира се. Но тъй като една ефективна диета трябва да е съобразена със спецификите на организма и начина на живот на всеки човек те трябва да се приемат като общи насоки. Препоръка за конкретна диета за Вас може да бъде дадена само след задълбочен анализ.
 • Трябва ли да се откажа от месото, за да отслабна и подобря формата си?"
  Отказът от месо и месни продукти може да има много положителни ефекти. Същевременно заместването на месото с други продукти е понякога доста рисково и може да доведе до обратен на желания резултат. Доста често месните протеини се заместват с въглехидрати, което пък става причина за много неприятни последици за здравето, а и до увеличаване на теглото. Плановете за отслабване не би трябвало да изключват приема на месо освен ако не сте убедени, че това е правилното решение за Вас.
 • Предлагате ли услуги онлайн?
  Да, процесът може да е изцяло онлайн: от първоначални консултации до видео разговори за анализ на прогреса Ви. По време на съвместната ни работа може да ме търсите по всяко време за неограничен брой въпроси по Facebook Messenger, Viber или Whatsapp. Винаги ще бъда на разположение, тъй като знам от какво значение е подходящата подкрепа.
 • Заслужава ли си да започна консултации за отслабване след като всичко може да се намери в интернет?
  Факт е, че всичко може да бъде открито в интернет, но това може да бъде както с положителен така и често с отрицателен знак. Наред с много полезни неща може да се сблъскате с джунгла от заблуди, от която да излизате дълго и трудно. Освен това знанието е само един аспект на успешния процес по отслабване и търсене на по-добра форма. Освен насоките, консултантът по отслабване ще бъде Ваш водач и подкрепа във всяка една стъпка. С Отслабни.бг ще може да разчитате на компетентност и добри резултати.
 • Мога  ли да подобря здравето си с отслабване?
  В повечето случаи правилния хранителния режим и отслабването могат да бъдат изключително полезни за решаване на дълбоки проблеми със здравето. Същевременно те не бива да бъдат заместител на компетентната лекарска намеса. Двете са различни аспекти на една и същ проблем - грижата за Вашето здраве. С програмите на Отслабни.бг ще имате насоки за решаване на съществуващи здравни проблеми и намаляване на риска от появяването на нови.
 • Does Otslabni.bg offer services in English?
  Yes, I am happy to assist any English speakers in Sofia who seek to improve their health and fitness using holistic nutrition methods. Simply email me at tania.petroff@facelift-fitness.com or use the contact page and send me a message, so we can decide how we can work together.
bottom of page